Победници општинског такмичења

На општинском такмичењу из руског језика на Старом град, које је одржано 03.02.2024.године, у ОШ „Дринка Павловић“. Ученици 8. разреда Основне школе „Драган Ковачевић“, Марија Стојановић, Милош Мистиђеловић и Душан Стојковић били су веома успешни. Милош Мистиђеловић је освојио 1.место на општини а Душан Стојковић 3.место.

Ово би била обична објава једне основне школе да само нема необичне јунаке. Са тим јунацима над животом, желим да вас упознам. Наставница руског је бивша ученица ОШ „Драган Ковачевић“ и своје ученике је научила најважнијој лекцији да без обзира на њихове животне тешкоће свака лекција је изазов за победу. Руски језик је други страни језик у школи а ученици неког „мањег Бога“ су храбро у знању, стали на црту другарима из типичнох школа на Старом граду. Храбро стали и победили. Само да сте били у прилици да видите срећу њихових наставница које су вредно радиле са њима и стално их храбриле да су најбољи. Резултати на општинском такмичењу су потврдили да успех увек долази након вредног рада и залагања и ништа не прија више од успеха. Милош не само да је први већ је од максималних 40, освојио 39 бода на тесту, такав резултат нашег ученика је раван олимпијском злату.

Наравно успех није изостао ни следећег дана, 04.02. 2024., када је на општинском такмичењу из енглеског језика, такође у школи „Дринка Павловић“, ученик 8.разреда Лука Матeјић освојио је друго место.

Поред њихових наставница руског јрзика, Невене Цвијетић и наставнице енглеског језика, Јелене Чкоњевић које су изузетно поносне на њих, сви смо поносни и желимо им добар ветар у леђа и успех на градском такмичењу.

ТО СУ ТИ КОВАЧЕВИЋИ ❤️ ПО СВЕМУ СПЕЦИЈАЛНИ А ПО ЉУБАВИ НЕСЕБИЧНИ ❤️ Браво за ученике и наставнице 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏