Амбијентална настава

Када начинимо корак више у организацији наставе, онда је то дан који се не заборавља. Једна идеја је начинила интегративну наставу у амбијенталном простору. Сви ученици и сви наставници су интегрисали наставне садржаје кроз тему СВЕТ ФИЛМА у амбијенту епохе – Лондон XIX век.

Искрено захваљујемо запосленима Сакрлет продукције: Јелени, Дамјану, Кристини, Вањи, Даши и Андријани на посебном труду. Нама је посебно изнађење јер је и наша бивша ученица Лена, учествовала у организацији.

Речи нашег колеге говоре у име свих нас:“Дивни људи из Сити медија парка, данас смо имали прилику да искусимо јединствен доживљај. На страну чињеница да смо се упознали са сложеним закулисним процесима онога што схватамо као четрдесетпетоминутну забаву и упознамо колосалан систем стварања једног света. Главни утисак је ваша гостопримљивост, посвећеност и добронамерност. Труд који сте уложили ме је искрено одушевио. Након свега, неумњиво ћу са далеко више пијетета и разумевања посматрати филм. С моје стране долази велика захвалност вама за сваки данашњи моменат, (Колега Павле Радојичић)

ХВАЛА ОД СРЦА