МИНИСТРИ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПОСЕТИЛИ СУ НАШУ ШКОЛУ

Данас, 05.04.2017. године, Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, господин, Александар Вулин и Министар за просвету, науку и технолошки развој, господин, Малден Шарчевић посетили су нашу школу. Министратсво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је својим ангажовањем финасирало опремање 44 школе за образовање ученика са сметњама у развоју у Србији. Наша школа је богатија за дигитално дијагностичко, терапијско- едукативни апарат КСАФА-д (Костићев селективно аудиторни филторски амплификатор) намењен је раној дијагностици и хабилитацији деце са различитим поремећајима: слуха, говора и језика, когнитивног и емоционалног развоја, понашања, учења и социјализације.
Господа министри су учестовали у свим активностима заједно са ученицима и исказали изузетно задовољство како након обиласка часова тако и након посете кабинета индивидуалне наставе.
Ученици и колектив школе су почастовани оваквом посетом министара, чије присуство и указана пажња даје подстицај и признање за даљи рад и нова постигнућа у образовању ученика са сметњама у развоју.

Наша школа на сајтовима:

– Министарство просвете, науке и технолошког развоја
– Министарство за рад, запошњавање, борачка и социјална питања (најава)
– Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања
– Влада Републике Србије
– Тањуг (видео)
– Студио Б