ОБАВЕШТЕЊА ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ/ ЗАКОНСКОГ ЗАСТУПНИКА

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И РОДИТЕЉЕ/ ЗАКОНСКОГ ЗАСТУПНИКА

УЧЕНИЦИМА/ ЗАКОНСКИМ ЗАСТУПНИЦИМА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ И СРЕДЉИХ ШКОЛА

ПОЧЕТАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ ОБРАЗОВНО- ВАСПИТНОГ РАДА УЧЕЊЕМ НА ДАЉИНУ ЈЕ 17.МАРТ 2020.

Едукативни садржаји за учење на даљину емитова ће се на трећем каналу РТС-а, од 8.00 часова, шест дана у недељи. Детаљније на сајту:

www.rasporednastave.gov.rs
Министрство просвете, науке и технолошког развоја


www.osdragankovacevic.edu.rs
сајт школе

Можете пратити распоред часова по разредима од првог до седмог разреда, образовни садржај емитоваће се у блоковима по два часа дневно а за ученике осмог разреда по три часа дневно.

Уз овај сдржај ученицима којима је потребна додатне подршка биће омогућено од стране наставника слање посебних материјале за учење.

Молимо поштоване родитеље да у сарадњи са одељењским старешинама доставе најадекватнији начин за слање матријала (мејл, вибер…). Уколико ја за вас једина могућност пријем материјала поштом и не постоји друга опција, школа ће омогућити и овај вид доставе материјала.

Осим ТВ часова ученици ће од наставника на договорен начин
(мејл, вибер…) , добијати задатке и инструкције о усвајању наставног сдржаја. Уколико пропустите ТВ час можете га погледати на платформи РТС Планета. Истовремено са емитовањем ТВ часова наставници ће комуницирати са ученицима и/или родитељима када је потребно да дају додатна упуства за учење (нпр. додатне презентације, задатке за вежбање, презентације, илустације, веб странице, домаће задатке и друге сдржаје).

Ученици који користе дигиталне уџбенике могу да користе плтформу е-учионица (www.eucionica.rs). Ближе упуство за употребу дигиталних уџбеника је на почетку штампаног уџбеника.

ИЗНАД СВЕГА СВИМА ЖЕЛИМ ДОБРО ЗДРАВЉЕ, И ДА УЗ МАЛО РАДА И ИГРЕ ЖЕЛИМ ДА НАМ ОВО ВРЕМЕ ПРОТЕКНЕ БРЗО И ДА СЕ У ЗДРАВЉУ И ВЕСЕЉУ БРЗО ВРАТИМО НАШИМ РЕДОВНИМ АКТИВНОСТИМА И ДРУЖЕЊИМА!!!

Ваша директорка Силвана