OD KONCERTA DO DONACIJE🎶


Mešoviti amaterski hor i humanitarna organizacija “ The International Belgrade Singers“ je održao donatorski koncert za školu za zaštitu vida OŠ „Dragan Kovačević“.
Danas je predstavnica hora IBS, gospođa Breda Čoš, uručila školi donaciju u dobru. Naša medicinska soba i dnevni boravak su bogatiji za manje frižidere koji su bili potrebni za čuvanje terapija. Kuhinja je sada opremljena savremenom mašinom za sudove i mikrotalasnom a školska biblioteka je bogatija za nove knjige.

Moto hora je: „Odužimo se svojim doprinosom zajednici u kojoj živimo“, i ideja vodilja je da se prilikom nastupa, na koncertima, prikupe novčana sredstava koja doniruju u humanitarne svrhe i to uvek nekoj dečjoj ustanovi.

I ovom prilikom u svoje lično ime i ime učenika i kolektiva zahvaljujem na plemenitoj misiji hora i humanitarnoj organizaciji “ The International Belgrade Singers“ ❤

Naša Breda Čoš je u ime članova hora odgovorila na našu zahvalnost sledećim rečima: „MNOGO VAMA HVALA…! Misija je zajednička. Svi smo za to kako nam poručuje pesma – „Heal the World“ – UČINIMO SVET BOLJIM ZA SVE! “ 🎵🎶